Ko smo mi?

Inđija, kao jedna od najrazvijenijih opština u Srbiji, veliki deo svog napretka duguje upravo ulaganju u informacione tehnologije. Razvoj inovativnih softvera poput Sistema48 ili Elektronskih sednica unapredio je rad lokalne uprave kroz ubrzavanje raznih procedura i velike uštede opštinskog budžeta.

Kako se tokom vremena obim posla IT odeljenja širio, donesena je odluka o osnivanju Agencije za IT, GIS i komunikacije opštine Inđija.

Agencija od 2009. godine nastupa samostalno na tržištu, nudeći preko dvadeset samostalno osmišljenih i razvijenih IT rešenja.


Na sednici opštinskog veća 18.decembra 2008. godine usvojen je početni dokument za osnivanje agencije.

Radi pružanja podrške naporima Opštine u obavljanju redovnih delatnosti u domenu informatičkih delatnosti, delatnosti komunikacija i publikovanja dokumenata iz oblasti prostornog uređenja opštine Inđija, Opština Inđija pristupa osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću „Agencije za IT, GIS i komunikacije Opštine Inđija“, Inđija (ITI d.o.o.), u svojstvu jednog od osnivača.Agencija za IT, GIS i komunikacije opštine Inđija je osnovana krajem jula 2009. godine a počela je da funkcioniše 01.septembra 2009.


Osnovni podaci:
Agenciji za IT, GIS i komunikacije Opštine Inđija ITI d.o.o

Matični broj: 20550988

PIB: 106185490

Pretežna delatnost: 6201 – Računarsko programiranje

Kapital novčani: 1.000,00 €

Podaci o osnivačima:
• Opština Inđija, Inđija, Cara Dušana 1
• Društvo za konsalting, inženjering i zastupanje u oblasti geografskih informacionih sistema GISDATA doo Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165e

Skupština društva :
Članovi društva s ograničenom odgovornošću čine skupštinu Predsednik skupštine društva Nemanja Milojević


Monitoring epidemije COVID-19 virusa na teritoriji Republike Srbije


POGLEDAJ ZATVORI